VANSERIJSKI POTEZ: Dragan Čović podržao sam sebe, ali ne i radnike Aluminija

MOSTAR – HDZ BiH na društvenim mrežama iskazao je podršku svom predsjedniku Draganu Čoviću u rješavanju problema Aluminija d.d. Mostar.

U postu naslovljenom sa “potpora predsjedniku Hrvatskog naroda dr. Draganu Čoviću” HDZ izražava podršku svom predsjedniku.

“Svjesni izrazito teške situacije u kojoj se nalaze radnici Aluminija, a kako je u ovom trenutku ispravan put dijaloga i traženje rješenja za spas ovog poduzeća koji je jedan od najvećih izvoznika u Bosni i Hercegovini, izražavamo punu podršku predsjedniku dr. Draganu Čoviću, u njegovom snažnom zalaganju i nastojanjima da u pregovorima sa svim akterima vezanim za Aluminij uspije naći kvalitetno rješenje kako bi još jednom kao i već nekoliko puta do sada pomogao u održavanju proizvodnje i nastavku rada ovog giganta koji je iznimno važan za cijelu Bosnu i Hercegovinu, prostor HNK i Grada Mostara kao i niza poduzeća koja su surađivala s Aluminijem”, stoji u postu.

Podsjećamo, nakon gašenja Aluminija d.d Mostar radnici ove mostarske kompanije za najodgovornijeg drže upravo Dragana Čovića što su tijekom jučerašnjeg dana dali do znanja masovnim prosvjedom pred središnjicom HDZ-a BiH.

Autor: Dnevno.ba