VAŽNA OBAVIJEST za branitelje i pripadnike HVO-a: Otvara se Veteranski centar u Sinju

Obavještavamo branitelje i pripadnike HVO-a da se 28. siječnja 2023. godine otvara Veteranski centar u Sinju hotelskog sadržaja dok je centar u Šibeniku već u radu.

Centar u Sinju sadrži dvokrevetne sobe u što su uključena i sva tri dnevna obroka, a korisnici su branitelji, članovi uže i šire obitelji, te civilni invalidi Domovinskog rata.

Veteranski centar u Sinju kao i u Šibeniku i Lipiku branitelji mogu koristiti boravak do 20 dana godišnje besplatno te istu takvu ponavljati svake godine.

Sadržaj u centru je isključivo pod nadzorom stručnih osoba, dok  dnevni program određuju sami korisnici, od fizikalnih terapija, vježbi do drugih aktivnosti.

Svi zainteresirani branitelji mogu se javiti na Udrugu Tigar odnosno njihovu podružnicu u Imotskom na broj 099 8472077 (Vjeko Dogan) ili na e-mail tigrovi9091sdzimotski@gmail.com ili ured Veteranskih centara u Zagrebu na broj 01 3658 005 ili na e-mail ravnateljstvo@dhv.hr

Ono što je potrebno napraviti je uputiti zamolbu za korištenje Veteranskog centra.

“Svako korisnik, branitelj i supruga ili bilo tko drugi ispuni svoj zahtjev koji uz izjavu doktora opće medicine o trenutnom zdravstvenom stanju i korištenju lijekova e-mail postom dostavite na e-mail adresu, ravnateljstvo@dhv.hr , gdje će te biti pozvani od istih za spomenuti po želji termin korištenja. Na svaki zahtjev morate ispred natpisa PRILOZI NA PREDNJOJ STRANI ZAHTJEVA napisati koji centar želite, SINJ, ŠIBENIK, te ako nema mjesta može se koristiti i Lipik što će vam iz ravnateljstva sami ponuditi. Za sve nesuglasice ili bilo kakve probleme možete se javiti na ovu adresu, tj. VJEKI DOGANU, predsjedniku Tigrova 90/91 SDŽ Imotski na broj mobitela udruge sto je navedeno u prethodnom dostavljenom dopisu”.
S pozdravom,
ZA HRVATSKU KAO TIGAR
VJEKO DOGAN pukovnik u miru

ŽU HVIDR-a HBŽ /Hvidra Tomislavgrad www.tomislavnews.com

francon trade livno