VELIKI GOSPODIN: DALIĆ ZBOG HRVATSKE ODBIO NEVJEROJATNO BOGATU PONUDU!

Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske! Postalo je to potpuno jasno nakon što je odbio bogatu ponudu turskog velikana Fenerbahčea. Turci traže novog trenera, a jedan od onih koje su razmatrali za tu poziciju je i Zlatko Dalić koji ih je odbio jer želi ostati na klupi Hrvatske. (index.hr)

Isti velikan aktivno pregovara i s Nenadom Bjelicom, ali nije poznato u kojoj fazi su pregovori. Ono što se zna je da će Zlatko Dalić voditi Hrvatsku u Ligi nacija, kao i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru te na Euru 2021. godine.

Izbornik je ovih dana u Livnu, a uskoro se očekuje i potpis novog ugovora s HNS-om, ali radi se samo o formalnosti jer je i sam rekao kako je spreman prihvatiti čak i smanjenje primanja sada dok nema utakmica.

Podsjetimo, kako je Index doznao, Dalić je nekoliko puta dobio visoku ponudu da napusti Hrvatsku. Pet puta zvao ga je predsjednik Fenerbahčea Ali Koç, član najbogatije turske obitelji u čijem je vlasništvu konglomerat Koç Holding.

Svih pet puta 53-godišnji predsjednik Fenera dobio je isti odgovor. Dalić se zahvalio na ponudi koja se, prema našim izvorima iz Turske, kreće između 1,5 i 2 milijuna eura godišnje.

nogometne-vijesti.hr