Veteran Milanoviću: Dođite dečkima platit piće, dat ću vam ja 100 kn ako nemate / VIDEO

Nakon što je položio vijence i dao izjavu u Okučanima povodom 26. obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak, predsjednika Zorana Milanovića na odlasku je zaustavio ratni veteran pozvavši ga da se njemu i njegovoj ekipi pridruži u kafiću.

Milanović ga je upitao tko ga je naljutio.

“Mene naljutio? Gdje ćeš mene naljutit, ne smije mene nitko naljutit. Stabilni smo, mi smo stabilni”, odgovorio mu je Vučemilović i pozvao predsjednika na piće:

“Pa dođite dečkima platit piće. Dat ću vam ja 100 kuna ako nemate, nema problema”, rekao je Milanoviću Ilija Vučemilović, predsjednik Udruge veterana Tigrova, dok se rukovao s njim.

“Moram tamo”, replicirao mu je Milanović, na što mu je ovaj odgovorio:

“Aj, aj. Dobro.”

Milanović u Okučanima: Mi ostali smo bili na Zrinjevcu, u Ženevi, kadrovskim službama, a ovdje se borilo

“Na današnji dan prije sad već puno godina hrvatski junaci su odlučnošću, znanjem, strpljenjem i hrabrošću oslobodili ovaj dio Hrvatske i nakon akcije Maslenica 1993. godine omogućili da se nekoliko mjeseci kasnije, u kolovozu 1995. godine, Hrvatska konačno spoji i oslobodi”, rekao je u subotu u Okučanima predsjednik Milanović nakon što je s izaslanstvom položio vijenac kod spomenika Kristalna kocka vedrine. Index.hr