Vraća se hit serija ‘Lud, zbunjen, normalan’, a nove epizode su posljednje što je Mustafa snimio

Osim Šefike, gledatelji će od 10. travnja moći uživati u zgodama još jednog lika koji se vratio u ovoj sezoni – Čombe, kojega utjelovljuje Miraj Grbić, a osim njih, gledatelji će pratiti i zgode Izetove tek pronađene kćeri

Od ovoga tjedna na male ekrane vraćaju se novi nastavci omiljene serije ‘Lud, zbunjen, normalan’.

Serija, koja privlači sve generacije gledatelja, s novim epizodama vratila je neke stare likove koji su ostavili pečat hit seriji.

Šefika, kućna pomoćnica u novim nastavcima je dominantnija, čvršća, a njena riječ sada puno više znači u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratiti ćemo glumicu Jasnu Žalicu.

U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića.

Izetov unuk Džebra, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisao je fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića.

Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira.

Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije proći će i čitav niz epizodnih karaktera.

Osim Šefike, gledatelji će moći uživati u zgodama još jednog lika koji se vratio u ovoj sezoni – Čombe, kojega utjelovljuje Miraj Grbić, a osim njih, gledatelji će pratiti i zgode Izetove tek pronađene kćeri Jelene koju utjelovljuje sjajna Katarina Marković.

Nove epizode prikazivat će se subotom i nedjeljom.
Podsjetimo, scenarit Feđa Isović rekao je kako se nakon smrti Mustafe Nadarevića serija više neće snimati.

– Službeno je, poslije smrti Mustafe Nadarevića, neće se snimati novi nastavci serije Lud, zbunjen, normalan – potvrdio je tada Feđa ono što je većina fanova pretpostavljala.

Isović je još ranije rekao da bez Nadarevića ta serija ne bi imala smisla, pa je ova odluka o prekidu snimanja definitivna.

24 sata

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply