William i Kate se rastaju? Ovo je navodno njegova ljubavnica!

Glasine o nevjeri princa Williama ne jenjavaju već mjesecima, a u centru pažnje je jedna osoba, Rose Hanbury, bivša prijateljica Kate Middleton, s kojom je već neko vrijeme u svađi, prenosi The Hollywood Gossip.

Novi skandal trese Kensingtonsku palaču! Glasine o nevjeri princa Williama ne jenjavaju već mjesecima, a u centru pažnje je jedna osoba, Rose Hanbury, bivša prijateljica Kate Middleton, s kojom je već neko vrijeme u svađi, prenosi The Hollywood Gossip.

Vojvoda od Cambridgea navodno je imao aferu s Rose za vrijeme Kateine treće trudnoće, te se o tome šuška već više od godinu dana. Ipak britanski mediji odbijaju pisati o tome iz poštovanja prema članovima kraljevske obitelji.

Rose Hanbury i njezin 58-godišnji suprug David, markiz Cholmondeley visoko su pozicionirani u društvu i rado viđeni na zabavama u palači. Nakon što je Kate saznala za prijevaru navodno je učinila sve kako bi im onemogućila pristup društvenim događanjima. Ova afera je i navodno jedan od uzroka trzavica između princa Williama i Harryja.

https://www.vecernji.ba