Zaljubljeni Livnjak ispunio obećanje: ‘Jednog dana ispričat ću svoju priču’

mate

29-godišnji hrvatski inovator, poduzetnik te osnivač i direktor tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes, Mate Rimac, na svom je Facebook profilu objavio fotografiju sa svojom djevojkom Katarinom Lovrić, a u popratnom tekstu, u kratkim je crtama opisao što je sve prolazio posljednjih sedam godina te otkrio zašto mu je ovaj dan toliko važan

‘Mnogi ljudi ne mogu ni zamisliti što smo moj tim i ja morali proći da bi došli do ovoga gdje smo danas. Posljednjih sedam godina bilo je nevjerojatno teško. No, prošla godina… Ne znam kako bi uopće objasnio kroz što sam sve prošao. Jednog dana ispričat ću svoju priču, ali danas… Danas se sve promijenilo i napokon ponovno mogu disati punim plućima.

Ovaj dan smo čekali toliko dugo, da se činilo kao da nikada neće doći. Činilo se tako blizu, a opet toliko daleko. Sada kada smo napokon stigli do toga – ispunio sam obećanje koje sam dao Katarini – nema je više.’

Stoji to na Facebook profilu hrvatskog inovatora, poduzetnika te osnivača i direktora tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes, Mate Rimca uz zajedničku fotografiju s djevojkom Katarinom Lovrić.

m

Upravo njoj je 29-godišnji Rimac dao obećanje – da će obrijati bradu. Rečeno – učinjeno. Za svoj novi imidž mladi je poduzetnik dobio mnoštvo pohvala, a jedan od komentara bio je i da izgleda barem 10 godina mlađe.

https://www.tportal.hr