Zaspala pored bebe u bolnici samo 15 minuta: Kad se probudila, ugledala je stravičan prizor!

Mlada majka opisala je do detalja najgoru noćnu moru svakog roditelja

majka

Nakon što je rodila svoju kćerku Lorelaj, Lori Bet Snajder je zaspala, a kada se probudila zatekla ju je najgora noćna mora svakog roditelja!

“Najužasnija stvar dogodila se mojoj porodici prije dva dana”, napisala je majka Lori Bet Snajder na svom Fejsbuku. “Kao što mnogi od vas znaju, Lorelaj je primljena u bolnicu u Džonsborou, a tokom našeg boravka tamo, moja djevojčica je oteta ,piše “Stil“.

U vrijeme incidenta, bila sam jedina sa Lorelaj. Nijedna od nas dvije nije spavala duže vrijeme. Bile smo premorene od silnih ispitivanja i testiranja kako bismo saznali šta nije u redu sa njom. Uspavala sam je, pa sam i sama riješila da malo odspavam. Kada sam se probudila, moje djevojčice nije bilo pored mene! U panici sam krenula da je tražim po bolničkim hodnicima i sobama.

Kada sam je pronašla, bila je u bolničkoj sobi potpuno nepoznate žene, u njenom naručju, a 6-7 sestara stajalo je oko nje i smijalo se sa njom i Lorelaj. Ova žena nije bila sestra, već samo još jedan pacijent ove bolnice.

Uzela sam Lorelaj iz njenog naručja i pokupila svoje stvari, jer je kada je uzela Lorelaj uzela i našu torbu, bolnički stalak i krevetac.

Mi smo se vratile u našu sobu, tri sestre su me pratile i govorile kako moja beba nije u opasnosti i da gospođa Haris nije mislila ništa loše. Tada sam se okrenula i vidjela da nas je i gospođa Haris pratila do sobe.

Ona je ponovo insistirala da ostavim Lorelaj kod nje, kako bih se odmarala. Rekla sam joj da sam u redu i da mi nije potrebna pomoć. Tada su nas ponovo prebacili na intenzivnu njegu, kako bismo bile sigurnije, a to odjeljenje je imalo i obezbjeđenje.

Komentari