“Zaustavili su autobus i rekli da izađem. Ona me lično izabrala za glavnu ulogu. Rekao sam joj da sam iz Bosne”

Ajdin Sefer je rođen u Mostaru. U Jablanici je završio prva tri razreda osnovne škole, a onda s obitelji preselio u SAD.

ajdin

Radi kao osobni trener. Glumi, piše, trenira. U jutarnjim satima trenira klijente, a ostatak dana provede na kastinzima i slikanju, piše “Source“.

Vrijednim radom i upornošću, ovaj Bosanac je dobio glavnu ulogu u spotu svjetske glazbene zvijezde Lady Gage.

“Inače sam bookiran kao statista. Jednog dana sam pokušao upasti u skupinu s top modelima. Svi su me odbili taj dan, osim jednog direktora. Snimio sam nekoliko scena i otišli smo u hotel. No, kada smo krenuli autobusom, primjetio sam da svi jedu neke grickalice, te tako i ja se zaputih do produkcije u čijoj blizini je bila trafika. Kad sam stigao do produkcije, vidio sam da su drugi top modeli okolo i skidaju se do donjeg rublja. Kad sam ih pitao što se skidaju, jedan od njih mi je rekao da je to za neku ulogu. Tako sam se i ja skinuo u gaće i upao u liniju s njima. Vratio sam se natrag u autobus, no nakon nekih desetak metara, produkcija je zaustavila autobus. Ušli su nekoliko njih iz produkcije u autobus i prišli meni. Rekli su mi da izađem iz autobusa. Mislio sam da sam nešto pogrešno uradio, da sam prekršio ugovor i da će me poslati kući. Kad sam izišao, rekli su mi da ću biti u spotu i kasnije mi otkrili da me je Lady Gaga osobno izabrala da budem glavna uloga “, priča Sefer.