Zavirite u dom Stanivukovića, novi gradonačelnik Banje Luke hoda po čistom zlatu

Izbor Draška Stanivukovića za novog gradonačelnika Banje Luke proteklih dana izazvao je pravu lavinu komenentara. Sada je u središtu pozornosti medija njegova obiteljska kuća, koja je poznata cijeloj regiji, prenosi Antena M. Radi se o vili koja je jedna od najfotografiranijih objekata u Banjoj Luci.

Impoznatno zdanje, za koje agenti za nekretnine tvrde da vrijedi najmanje nekoliko milijuna KM, nalazi se u banjolučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit. Kuća, u kojoj stanuje i mladi gradonačelnik, vlasništvo je Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom. Ranije je govorio kako je vila njegove obitelji bila otvorena za sve koji su željeli snimiti video ili fotografije za njihovog važnog događaja.

Tako je, pričao je, fotografirano 50 matura, 70 rođendana, 30 cvjenčanja, dvije zaruke i snimljena tri spota. Ono što se može pronaći na internetu je da Stanivukovići “hodaju po čistom zlatu”. Prema pisanju izvođača radova, u kuću su ugrađeni mozaici od čistog 24-karatnog zlata. U objavi na Facebooku koja je još iz rujna 2017., postavljene su fotografije milijunski vrijedne vile na Petrićevcu sa sljedećim opisom: “Ponosni smo što naša tvrtka stoji iza opremanja jedne od najpoznatijih vila u Banja Luci.

Izbor materijala: elegantne granitne ploče 80×80 i zlatni 24 K mozaik”. U objavi, je i detaljan prikaz unutrašnjosti Stanivukovićeve vile, koja je u vrijeme postavljanja ovog posta, bila u završnoj fazi opremanja.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Tako se na fotografijama, između ostalog, mogu vidjeti luksuzni granitni podovi, ispresijecani spomenutim mozaicima s ugrađenim 24-karatnim zlatom. Prema dostupnim fotografijama, samo u jednoj prostoriji ima najmanje 20 ovakvih mozaika, s tim da su svi podovi u kući od 400 kvadratnih metara doslovno ispresijecani zlatom, dok je pod popločan luksuznim granitnim pločama.

Inače, cijena samo jednog grama 24-karatnog zlata, po trenutnim kretanjima na svjetskim burzama, trenutno iznosi oko 50 eura, pa je lako izračunati da Stanivuković hoda po podu od nekoliko stotina tisuća eura. Sudeći po objavljenim fotografijama, osim 24-karatnih mozaika, zlato “isijava” i iz ostatka enterijera, “jer su pozlaćeni i rimski stupovi, rukohvati na stebištu, kreveti…”, piše “Banjaluka.net”.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply