Završen očevid u kući “strave i užasa’ vođe srpskog mafijaškog klana

Nakon završenog očevida u toj kući, gdje su, kako se sumnja, mučeni i ubijani ljudi, policija je nastavila pretraživati širi teren u vikend naselju u Ritopeku, kako bi se eventualno pronašli dodatni materijalni dokazi.

Nakon četiri dana pretraživanja terena oko vikendice zloglasnog vođe mafijaškog klana Veljka Belivuka u Ritopeku, sinoć je završen očevid. Kako je televizija Pink izvijestila s mjeta događaja, sumnja se da su u toj kući ubijena tri muškarca – Goran Veličković Goksi, Milan Ljepoja i Zdravko Radojević.

Isti medij javlja da je u kući “strave i užasa” tijekom očevida policija pronašla i zaplijenila konkretne materijalne dokaze kao i DNK tragove koji bi trebali poslužiti u istrazi koja se vodi protiv organizirane kriminalne skupine koju su predvodili Belivuk, poznat pod nadimkom Velja Nevolja, kao i Marko Miljković.

Nakon završenog očevida u toj kući, gdje su, kako se sumnja, mučeni i ubijani ljudi, policija je nastavila pretraživati širi teren u vikend naselju u Ritopeku, kako bi se eventualno pronašli dodatni materijalni dokazi, prenosi b92.

Pink navodi da se Ljepoja dovodi u vezu s nekim članovima organizirane kriminalne grupe koja je sudjelovala u pokušaju ubojstva Radoja Zvizera u Kijevu u Ukrajini, a podsjeća i da su Belivuk i Miljković bili nedavno gosti kod Zvicera u Crnoj Gori.

Za Zvicera se tvrdi da je vođa “kavačkog klana”. Policija je tijekom istrage došla i do novih saznanja koja bi trebala rasvijetliti otmice Lazara Vukičevića, čiji je nestanak prijavljen prošle godine, a do sada nije pronađeno njegovo tijelo. Prošle godine službeno je prijavljen nestanak sedam ljudi, koji su bili povezani s nekom vrstom kriminala, piše Večernji.hr.

Dnevnik.ba