Ako želite studirati u Zagrebu, dođite na Sajam karijera u Livnu

sajam

Zagrebački klub livanjskih studenata organizira četvrti Sajam karijera u Livnu. Pozivaju maturante 10. i 11. ožujka na upoznavanje zagrebačkih fakulteta te simulaciju državne mature.
U Livno ponovo dolazi Sajam karijera Hercegbosanske županije, četvrti po redu. Sajam i ove godine nudi upoznavanje sa Sveučilištem u Zagrebu te postavlja vrlo važno pitanje – Želiš li studirati u Zagrebu? Osigurano je mjesto za sve one kojima je odgovor da ili možda, ali i za one samo znatiželjne.

Sajam će se održati 10. i 11. ožujka 2017. godine Prvi dan sajma svaki fakultet zagrebačkog Sveučilišta na svojem će štandu maturantima podijeliti važne informativne materijale kao i iskustva studenata viših godina Štandovi će biti smješteni u dvorani Ekonomske škole Livno. Drugi je dan organizirana simulacija državne mature.

Zagrebački klub livanjskih studenata ponovo je domaćin sajma. Poziva sve maturante koje zanimaju pojedinosti zagrebačkih fakulteta da dođu i saznaju što sve nudi Sveučilište. Osiguran je besplatan prijevoz, smještaj i hrana.

Dodatne informacije dostupne su na Facebook stranici događaja i organizatora.

 

Studentski.hr