ŽELJKO: Evo zašto podržavam kandidatiru gospodina Darka Čondrića

Poštovane građani grada Livna,

pokušat ću biti objektivan, a nakon evo skoro odrađene kampanje svih kandidata za gradonačelnika Livna bilo stranačkih, “ovisnih” i onih  neovisnih i napisati što sam kao pojedinac zaključio pred ove čini mi se jako zanimljive izbore u Livnu.

Ovaj put imamo novog kandidata koji je stavio na kocku svoj ugled, poštenje, principe i razvoj kao stručnjaka u medicinskoj oblasti radiologije koji se do sada nije bavio politikom.

Istina, mogao je i sam ići kao neovisni kandidat i možda pobijediti, ali je bio pragmatičan i shvatio da bi mu pobjeda bila “PIROVA” jer bez hijerarhijske podrške vladajućeg HDZ BiH na svim razinama vlasti pokušaj mijenjanja stanja u gradu Livnu unaprijed bi bio osuđen na propast.

Zbog toga osobno podržavam kandidaturu gospodina Čondrića.

O ostalim kandidatima koji su akcent dali na “krađu izbora” bez konkretnih stvari u svojim takozvanim programima imam mišljenje da su se imali pravo kandidirati, nekima je istina političko vrijeme isteklo, neki su odmetnici sad već od omraženih hadezenjara, a neki su zalutali u politiku.

Stoga poštovani sugrađani najkraći put do poboljšanja zaista grozne situacije u ovom našem prelijepom Livnu je preko većinske podrške kandidatu i gospodinu Darku Čondruću, a na njemu ostaje da nam dokaže svoju neovisnost u iduće četiri godine.

Željko

P.S. Nisam član niti jedne stranke

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply