Željko Samardžić: Moja žena sada ima drugog muža poslije skoro četiri desetljeća braka

Pjevač Željko Samardžić iznenadio je publiku i sve koji ga poznaju novim izdanjem. Željko Samardžić je pustio bradu i brkove, …

željko

… a počeo je da nosi i naočale za vid.
– Ja sam prilično hrabar čovjek i veliki profesionalac, znam da su u ovom poslu promjene dobrodošle. Pomislio sam da sam možda dosadio publici kada je riječ o imidžu, a budući da moji fanovi dugo čekaju novi album, odlučio sam da ih iznenadim – kaže Željko i otkriva kako je došlo do promjene imidža.

– Sve se dogodilo kada sam sa mojim kumom i menadžerom otišao kod stliste i on mi je osmislio novi izgled. Naravno, tu je i promjena kada je riječ o oblačenju, a za to je zadužena Ivana Rabrenović. Iskreno, baš sam zadovoljan kako je sve ispalo – otkiva pjevač, koji ne krije da se njegovom novom izgledu najviše obradovala njegova supruga Maja.

– Žena kada me je vidjela, bila je mnogo iznenađena, eto i njoj se dogodilo da jednom u životu “promijeni” čovjeka”, kaže Željko, koji se ”nada” da će za novogodišnje blagdane biti angažiran ni manje ni više nego kao Djed Mraz.

Pjevač je otkrio i svoje planove za narednu godinu.

– Spremam koncert u ”Kombank areni”, ali neće biti tradicionalno osmog ožujka, već krajem ožujka. Promijenio sam odnos prema Danu žena i shvatio sam da treba da poslušam Đorđa Balaševića, koji je jednom prilikom rekao da svaki dan treba da bude blagdan nježnijeg pola – zaključio je on.

https://www.hercegovina.info