ŽENA RUSKOG MILIJARDERA NA POKLON OD SUPRUGA DOBIVA KOMADIĆ RAJA Najbogatija Srpkinja za godišnjicu braka dobila otok u Hrvatskoj

raj

Ruski milijarder Andrej Meljničenko, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, odlučio je svojoj supruzi Sandri u povodu njihove 12. godišnjice braka darovati još jedan skupocjeni poklon, pišu srpski mediji.

Lijepa Sandra, bivša srpska manekenka, navikla na poklone poput jahte, umjetničkih djela, skupih automobila, ovoga puta dobila je komadić raja – otok u Jadranskom moru.

Bogata Srpkinja u našem je medijskom prostoru poznatija kao jedna od najboljih prijateljica Nine Badrić, a bračni par Meljničenko često plovi vodama Jadrana na svojoj luksuznoj jahti “A”.

Točna lokacija niti ime otoka zasad nije poznato, a špekulira se da bi moglo biti u blizini Hvara gdje naša pjevačica, Sandrina prijateljica, ima kuću – u Jelsi.

Nina je s Aleksandrom i Andrejem provela i zadnje sunčane dane, na njihovoj jahti. Naime, početkom mjeseca posjetili su Ibizu, gdje su upriličili intimnu proslavu godišnjice braka.

Unatoč činjenici da Meljničenkovi plijene pažnju medija, vole svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti.

Andrej i Aleksandra vjenčali su se 2005. godine, te imaju petogodišnju kći Taru i šestomjesečnog sina Adriana. Curicu su prvi put pokazali tek nedavno na Tjednu visoke mode u Parizu, dok su ime sina otkrili pet mjeseci nakon njegova rođenja.

http://www.jutarnji.hr