Žena se udala za ljubav svog života dan prije nego je umro od tumora na mozgu!

Žena se vjenčala za svojeg teško bolesnog zaručnika samo jedan prije nego što je izgubio bitku s rakom. Navar Hebert, koji je uspješan bio nogometaš, umro je u utorak navečer.

22-godišnjaku je dijagnosticiran tumor mozga prije nekoliko mjeseci, a njegovo stanje se odonda naglo pogoršalo. Njegova supruga, Maia Falwasser, podijelila je snimku njihovog intimnog vjenčanja koje je tako dodirnulo mnoge, piše Daily Mail.

Navaru su pomagali njegovi prijatelji i obitelj kako bi bio u stanju izreći sudbonosno da prije smrti. Pomogli su mu obući odijelo, a zatim su ga u kolicima otpratili niz oltar.

Maia nije uspjela zadržati suze kada ga je vidjela, a Navar joj je rekao koliko je voli. Njihov maleni sin, Kyrie, također je bio na vjenčanju, a nakon vjenčanja grupa plesača im je priredila i performans.

– Danas sam toliko tužna. Izgubila sam prijatelja, supruga i oca svojeg djeteta. Hvala svima za ljubav i potporu koju mi pružaju. Navar je utjecao na toliko ljudi i uvijek će biti u našim srcima – napisala je Maia.