Žetva medalja za TKD Magone

magone

Ovaj je vikend TKD klub Magone Livno nastupio na tri međunarodna natjecanja u Republici Hrvatskoj, jedan u Vukovaru drugi u Zagrebu i treći u Splitu.

25.11.2017 održan je “Kup Marjana” u Splitu na kojem se natjecalo 200 natjecatelja iz 16 klubova sa teritorija RH i BiH.
Livanjski Magone predstavljalo je 11 natjecatelja koji su se uspjeli izboriti za 8 medalja i to 3 zlatne, 3 srebrne i 2 brončane.
Zlatne medalje su osvojili Petra Ždero, Sara Tičinović i Amar Ortaš, srebrne su osvojili David Kelava, Zejd Omeragić i Imran Omeragić dok su brončane medalje osvojili Veronika Dolić i Zoran Karaula. U ekipnom plasmanu u kategoriji kadeta/kinja Magone zauzima treće mjesto.

U Vukovaru 25.11.2017 održan je “Vukovar Open” na kojem je nastupilo 445 natjecatelja iz 36 klubova. Magone nastupa sa 5 natjecatelja i osvaja 5 medalja i to 2 zlatne, 1 srebrnu i 2 brončane.
Zlato su osvojili Petar Dolić i Kristijan Orlović, srebro je osvojila Maja Dolić dok su brončane medalje osvojila Marija Orlović i Saša Viktoria Knežević.

U Zagrebu 26.11.2017 održan je “Jastreb Open” na kojem se okupilo 720 natjecatelja iz 60 klubova iz 5 država. Livanjski Magone predstavljalo je troje natjecatelja koji su se izborili za 3 medalje, 1 srebrnu i 2 brončane.
Srebro je osvojio Matej Orlović dok su brončane medalje osvojili Marko Mišić i Martina Tolo.
TKD Magone Livno