Zidane: Ronaldo u Real Madridu? Ima u tome istine

Zinedine Zidane je u najavi uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka koju će njegova momčad igrati protiv Atalante odgovarao na novinarska pitanja. Jedno od njih bilo je i koliko ima istine u glasinama da bi se Cristiano Ronaldo mogao vratiti u Real Madrid.

”Da, u tome bi moglo biti nešto istine”, odgovorio je Zidane.

”Znamo Cristiana, znamo kakav je čovjek i sve što je ovdje napravio. On je sada Juventusov igrač, pomaže tom klubu i to moramo poštivati. Vidjet ćemo što donosi budućnost. Imao sam sreće trenirati ga, impresivan je.”

Ronaldo je u Real Madridu igrao od 2009. do 2018. kad je prešao u redove talijanskih prvaka. U 438 nastupa za klub postigao je 450 pogodaka, najviše u povijesti Real Madrida.

Španjolski mediji već su pokrenuli ozbiljne rasprave o Ronaldovoj budućnosti, a El Chiringuito je jednu cijelu emisiju posvetio raspravi o tome treba li se Ronaldo vratiti u Real. Josep Pedrerol, novinar El Chiringuita tvrdi da je Jorge Mendes već kontaktirao Real i počeo raditi na tom poslu, prenosi Index.hr.

Navodi se kao je već poznato da Ronaldo razmišlja o tome da se vrati u klub s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti i izgradio se kao najveći rival Lionela Messija, a neuspjeh s Juventusom samo ga je dodatno motivirao na taj potez.