ZLATKO DALIĆ 30 GODINA VOLI SAMO NJU: Tko je samozatajna Davorka koja se zbog obitelji odrekla svega?

Zlatko Dalić često ističe da mu je u životu najvažnija obitelj, a nikad nije skrivao da je njegova supruga Davorka zaslužna što se obitelj održala na okupu.

Naš nogometni izbornik Zlatko Dalić u Hrvatskoj uživa veliku popularnost, te ni malo ne sumnjamo da im popriličan broj vatrenih obožavateljica, ali on je uvijek imao oči samo za jednu.

Njegova lijepa supruga Davorka na rijetkim zajedničkim izlascima uvijek privlači pozornost svojim atraktivnim izgledom i stilom odijevanja, no o samozatajnoj Davorki se ne zna puno u javnosti, osim da je njen suprug obožava i nikad nije skrivao da je ona njegov najveći oslonac.

Zlatko je svoju Davorku (djevojačkog prezimena Propadalo) upoznao još u srednjoj školi u rodnom Livnu, a budući da je on tad već igrao za Hajduk, viđali su se kad bi on uspio dobiti slobodne dane, te su, kako je jednom prilikom otkrio, održavali ‘ljubav preko žice’. Razdvojenost su morali podnosti još neko vrijeme jer je nakon srednje škole Davorka upisala fakultet u Splitu, a Zlatko je igrao za tadašnji Dinamo iz Vinkovaca.

‘Poznajemo se još iz Livna, iz djetinjstva. Vezu smo počeli mladi, jedno smo je vrijeme održavali na daljinu zbog moje igračke karijere. Tada nismo mogli drukčije, morali smo pristati na te uvjete’, ispričao je ranije Zlatko za Story.hr.

Zaručili su se nakon njene diplome, te se zajedno preselili u Varaždin gdje je on počeo igrati za Varteks.

Vjenčali su se pola godine kasnije, 1992., a kum im je bio Edi Šunjić, poznati nogometni sudac iz Splita. Ubrzo nakon vjenčanja dobili su sina Tonija, koji se rodio u Varaždinu, a kasnije je stigao i mlađi sin Borna, rođen u Splitu.

Davorka je diplomirala ekonomiju, te je dvije godine nakon rođenja sina neko vrijeme radila, no onda je odustala od karijere i posvetila se obitelji. Zlatko je u intervjuima isticao koliko cijeni njen trud i posvećenost njemu i sinovima.

‘Vodi brigu o svima nama. Nije lako s tri muškarca u kući. Pazila je da iziđemo na pravi put. Sačuvala je obitelj uz puno truda i energije’, rekao je Zlatko ranije za Story.hr.

Još obiteljskih fotografija Zlatka Dalića pogledajte OVDJE.

Story.hr

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply