Zlatko Dalić: Krunica je uvijek uz mene, kad je teško stisnem krunicu i sve je lakše

Kod mene je vjera stalna i sve što sam napravio u životu i svojoj karijeri mogu zahvaliti vjeri i dragom Bogu, rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i objasnio kako ga krunica smiruje

Uoči prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Nigerije (subota, 21 sat) izbornik Zlatko Dalić gostovao je u programu Hrvatskoga katoličkog radija i podijelio svoje iskustvo vjere.

– Kad čovjek izgubi svaku nadu, naravno da se onda priziva dragi Bog i vjera. Ali kod mene je, eto, vjera stalna i sve što sam napravio u životu i svojoj karijeri mogu zahvaliti vjeri i dragom Bogu – rekao je Dalić u emisiji HKR-a “Zašto vjerujem”, emitiranoj u petak.

– Stalno ponavljam kako mogu biti prezadovoljan sa svime kako se to kod mene razvijalo. Bez kvalitetne vjere i dobrog motiva to je teško ostvariti – dodao je Dalić.

Šef stručnog stožera “vatrenih” otkrio je i kako se smiruje u teškim i napetim trenucima.

– Krunica je uvijek uz mene. Kad osjetim neki takav trenutak, stavim ruku u džep, stisnem je i onda sve stvari budu lakše – rekao je Zlatko Dalić.

https://www.24sata.hr