Zlatko Dalić objavio video od kojeg ćete se naježiti!

– Večeras ćemo proslaviti ovaj uspjeh, ali ne puno, rekao je Luka Modrić

Hrvatski nogometaši ostvarili su najveći uspjeh u posljednjih 20 godina. Pobjedom nad Rusijom nakon jedanaesteraca plasirali su se u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji i tako sali uz bok vatrenima iz 98′, ali tu ne misle stati.

Hrvatski nogometaši vjeruju da se mogu nositi i s Englezima. – Jedna jaka momčad, kompaktna s nekoliko izuzetnih pojedinaca. Ali moramo se spremiti i dati sve od sebe. Imamo samopouzdanje i vjerujemo da se možemo nositi s njima, rekao je Luka Modrić pa dodao: – Večeras ćemo proslaviti ovaj uspjeh, ali ne puno. I slavlje je krenulo već u svlačionici u kojoj im se pridružila i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, a nastavilo se i u restoranu.

Hrvatski nogometaši otišli su na večeru, a ponijela ih je atmosfera pa su se popeli na stolove i zajedno zapjevali pjesmu “Moja domovina”. Video je na Instagramu objavio izbornik Zlatko Dalić, a gledajući to čovjek se zaista može naježiti. Predivno je vidjeti kako svi dišu kao jedan i kako se vesele. Dečki su to stvarno i zaslužili i nadamo se da će na ovom Mundijalu imati još razloga za takva slavlja. Video pogledajte OVDJE

www.vecernji.ba