Zlatko Dalić priznao pogrešku nakon kiksa Hrvatske! Evo što je rekao

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je samo 1:1 na gostovanju u Azerbajdžanu. Vatreni su mogli slaviti s nekoliko golova razlike, ali nisu zabili. U drugom poluvremenu su se ugasili i u 72. minuti primili gol. – Dobro smo krenuli i rano postigli gol. Nakon toga smo stvorili nekoliko šansi, ali nismo zabili i razbranili smo njihovog vratara.

Nakon toga smo dobili gol i nismo pobijedili – rekao je izbornik Zlatko Dalić za Novu TV. – Nismo bili pravi, posebno u drugom poluvremenu. Rekao sam da se moramo razbuditi i biti agresivniji, ali nam nije polazilo za rukom. Nije to bila naša dobra utakmica, posebno drugo poluvrijeme.

Na kraju smo osvojili bod. Dalić je prvu izmjenu napravio tek u 76. minuti kada je uveo Brekala, a nakon susreta je priznao da je morao ranije reagirati. – Trebali smo možda prije reagirati u veznom redu i možda je to bila greška. Kasnije smo pokušali s Brekalom i Oršićem, ali je previše bilo igre kroz sredinu i nismo mogli ništa.

Zašto Hrvatska ima ovakve padove? – Sjajno smo krenuli u utakmicu, nismo dali drugi gol i osjetila se nervoza. Počeli smo griješiti i to je uzrok – rekao je Dalić i zaključio: – Sada moramo čekati utakmicu Mađarske i Slovačke. Mogli smo imati laganu situaciju, imali smo veliku šansu, ali smo je propustili

www.vecernji.ba