Županijska neovisna lista: Mali, a tako veliki koraci u dobrom smjeru

MALI, A TAKO VELIKI KORACI U DOBROM SMJERU
Petak je, 8. srpnja 2022. Iako je danas u Livnu zahladilo sljedeći sadržaji su puno drugačiji. U isto vrijeme su i dokaz da se može puno toga učiniti, dobroga.
Sjećate se, pisali smo o tome kako nije bilo mjesta za smještaje u vrtiće. (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=324265556560634&id=100069315755106)
.
Sve je to naravno, opravdano izazvalo nezadovoljstvo mnogih. Ne samo roditelja čija su djeca ostala bez mjesta već i svih drugih osjetljivih na najmanje, koji gledaju šire, u budućnost, koji su empatični…
.
Nakon doista opravdanog pritiska javnosti, a prvotno roditelja, sretni smo što je po informacijama koje imamo izgledno da će na jesen svako dijete vrtićke i jasličke dobi imati mjesto u jednom od livanjskih vrtića. I nadamo se da se ta tema više nikad neće ponoviti. Nova tema samo može biti o kvaliteti vrtićkog života i sl.
.
Također, nadamo se da će i sljedeća redovita sjednica GV donijeti nove dobre priče i rješenja životnih ljudskih problema.
.
Svi se sjećamo situacije obitelji Mulić. (https://livnovine.com/livno-usred-kuce-mi-izvire-vrelo…/) Humanitarna akcija dobro ide te se nadamo da će privremeno rješenje koje su dobili, a to je osiguran smještaj na pola godine, imati i konačan epilog u dobru.
.
Klub Županijske neovisne liste u GV Livna
Jandre Hrgić, Snježana Teklić, Božo Marijan