Uvjeti korištenja

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Relax portal se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice. Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Relax portal nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala relax-portal.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal relax-portal.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara relax-portal.info nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Relax portal zadržava pravo izmjena ovih uvijeta korištenja u bilo kom trenutku. Relax portal portal neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Svi sadržaji objavljeni na Relax portalu se mogu preuzimati uz obvezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta unosi se poveznica na članak u obliku (relax-portal.info) .

Ukoliko se radi o sadržaju prenesenom iz drugog medija, obvezno je potpisati izvorni medij te poštivati pravila i uvjete korištenja datog medija.

Važećom verzijom se smatra trenutno izložena na portalu Relax-portal.info