VIDEO / Kako se besplatno provući na vodopad Kravica, objasnio tiktoker iz Nizozemske

Nizozemski putopisac koji na društvenoj mreži TikTok objavljuje svoje dogodovštine koje proživljava širom Balkana, postavio je video ulaska na vodopad Kravica bez plaćanja ulaznice.

“Vodopad Kravica je predivan, ali je ulaznica preskupa. S kim biste se vi provukli da vidite ovaj vodopad?” pitao je svoje pratitelje tiktoker Bassgoesofff.

Na početku videa govori kako su Kravice najljepši vodopad na Balkanu, no kako je karta koja košta 20 eura za njih preskupa.

@basgoesofff

the kravica waterfalls in Bosnia are beautiful but way to expensive. who would you sneak in with? #bosnia #bosniaandherzegovina #balkan

♬ The Look – Instrumental – Metronomy

Pokazuje na kućicu u kojoj se naplaćuju karte i oko koje se mogu vidjeti zaštitari, te nastavlja objašnjavati i prikazivati kako se s prijateljem i snimateljem provlači kroz obližnje grmlje.

“Ako nas uhvate i izbace, trosatna vožnja do Kravica bit će nam uzaludna” govori on.

Uspijevaju proći do WC-a odakle su dalje bez problema došli do vodopada na kojem su digli dron, fotografirali i snimali.

Video je skupio velik broj komentara, gdje su im ljudi pisali da su škrti i da su jednostavno trebali platiti ulazice.

Domaći su ih upozorili kako karta ne košta 20 eura nego 20 maraka, i kako će za taj novac u Amsterdamu dobiti jedva dva piva. Lokalci su im predložili da sljedeći put pronađu nekog od domaćih da ih uvedu besplatno.

Mnoge je nasmijao i komentar u kojem mu netko od lokalaca predlaže da sljedeći put zaštitarima kaže da je iz Čapljine.

Neki komentari idu toliko daleko u neupućenosti da mu govore kako nije trebao ići kroz grmlje jer ima mina.

Na kraju je priznao da su Kravice predivne i da su oduševljeni posjetom, a ove ružne komentare koje su mu neki upućivali nećemo prenositi.

Hercegovina.info