WILD RACE LIVNO: Doživite avanturu u srcu prirode

Pridružite se nevjerojatnom dvodnevnom outdoor spektaklu i otkrijte čari Livanjskog kraja na WILD RACE LIVNO! Ovaj uzbudljivi događaj, organiziran od strane Sportsko-ekološke udruge Trail, nudi vam priliku da se upustite u trail trčanje, MTB maraton i još mnogo toga. Kroz prizore koji će vam oduzeti dah, kao što su jezero Mandek, planina Cincar i visoravan Borova Glava, divlje konje, vaša avantura će biti nezaboravna. A za mališane, tu je i KIDS RACE, kako bi svi članovi obitelji mogli uživati.

WILD RACE LIVNO: Trail Run 31.08.2024.
Spremite se za uzbudljivo trail trčanje koje će vas provesti kroz jedinstvene prirodne ljepote Livna. Na raspolaganju su dvije staze koje obećavaju izazov i adrenalin:

WILD TRAIL 6 – 6,0 km: Idealno za početnike i sve koji žele uživati u ljepotama prirode na kraćem, ali uzbudljivom putu.

WILD TRAIL 16 – 16,0 km: Za sve koji traže pravi izazov i žele testirati svoju izdržljivost kroz dužu stazu.

Start i cilj utrke smješteni su na Livanjskom gradskom trgu, uz krug na brdo BAŠAJKOVAC, pružajući vam spektakularan pogled i energičan start u avanturistički vikend.

WILD RACE LIVNO MTB XCM 01.09.2024.
Nakon trail trčanja, pripremite se za MTB maraton koji vas vodi kroz slikovite staze Livanjskog kraja. Ove staze su ujedno i odlična prilika za bicikliste svih razina:

WILD MTB 70 – 68,7 km: Za iskusnije bicikliste koji žele izazov, s vožnjom na dobro održavanom makadamu.

WILD MTB 40 – 40,7 km: Srednja staza koja pruža savršen balans između izazova i uživanja u prirodi.

Za ljubitelje električnih bicikala, tu je i eMTB verzija, koja omogućava dodatnu pomoć na uzbrdicama i dugim udaljenostima.

KIDS RACE: Prvi koraci u avanturi
Ne zaboravljamo ni najmlađe! Kids Race nudi priliku za trčanje i MTB vožnju prilagođene uzrastu djece, omogućujući im da budu dio avanture zajedno s roditeljima. Kids Race će se održati nakon starta svih drugih kategorija, osiguravajući da svi mogu uživati u svom trenutku slave.

Informacije i prijave
UKUPNI FOND NAGRADA iznosi 4000 €, što čini ovaj događaj još atraktivnijim za sve natjecatelje. Najveći iznos nagrade je 500 €, a najniži 50 €.

Za detalje o pravilima, informacijama i prijavama, posjetite službenu stranicu: WILD RACE LIVNO.

Startnina je ista za sve kategorije i dužine staza, osim za dječju utrku koja je besplatna.

Prijava i kupnja startnine uz garanciju startnog paketa se vrši online na stranici www.wildlivno.com do zaključno 25.08.2024. u 23:59 sati ili do dosega maksimalnog broja od 500 prijava. Prijave će biti moguće i nakon tog datuma bez garancije startnog paketa, te ukoliko maksimalan broj natjecatelja nije dosegnut.

Startni paket uključuje: startninu, elektronsko mjerenje vremena, pranje bicikla nakon utrke (MTB), majica WILD RACE LIVNO, hrana i piće. Za utrku vrijedi MTB tehnički pravilnik Biciklističkog sveza BiH.

Uživajte u nevjerojatnoj avanturi, predivnoj prirodi i izvanrednom sportskom iskustvu na WILD RACE LIVNO!

Foto: FB/Sportsko-ekološka udruga Trail

Tarraviva.ba

Vrtlarija Šarić Livno