Maja Ivković: Pozivam sve zainteresirane djevojčice da nam se pridruže

Maja Ivković

Dinamova Škola futsala od ove jeseni jača je za žensku ekipu. Nove nade ženskog futsala stasat će u Koturaškoj pod budnim okom trenerice Maje Ivković. Odlučili smo porazgovarati s Majom o samom projektu i planovima.

Za početak, možeš li se predstaviti našim navijačima?

Ja sam Maja Ivković, dolazim iz Livna, studiram fizioterapiju u Zagrebu. Bavim se sportom od svojih malih nogu i mogu reći da me “odgojila lopta”. Osim što aktivno igram nogomet i futsal, trenerskim poslom se bavim već tri godine, i uživam u radu s djecom.

Koje su pogodnosti u treniranju futsala i koje su prednosti naše škole futsala?

Treniranje futsala općenito pruža odličnu priliku za razvoj brzine, agilnosti i tehničkih vještina igrača, osim toga i za socijalizaciju i stjecanje novih prijateljstava. Futsal Dinamo nudi jedinstveno iskustvo gdje se svaki igrač osjeća kao dio nečeg velikog.

Kako je došlo do suradnje s Futsal Dinamom?

Futsal Dinamo je velik klub te me privukao jer mi se čini kao dobro organiziran klub s interesima za razvoj i napredak djece, a najviše mi se svidjelo to što se pored muških ekipa radi i na ženskom futsalu i formiranju ženskih selekcija, stoga ovim putem pozivam sve zainteresirane djevojčice da nam se pridruže.”

Što bi istaknula kao nešto što ti je najdraže vezano za ovaj posao?

Ono što mi je najdraže u ovom poslu je rad s djecom i gledanje njihovog napretka, to mi daje ogroman osjećaj zadovoljstva i motivacije da nastavim dalje.

Treninzi će se održavati u OŠ Tin Ujević (Koturaška cesta 75), a za više informacija možete nas kontaktirati na broj +385 91 1986 000  ili nam pošaljite poruku na: skola@futsal-dinamo.hr.

Maji se zahvaljujemo na izdvojenom vremenu i želimo joj puno uspjeha s najnovijom selekcijom u Školi futsala.

Županijska neovisna lista Livno