Vidoši za Matu Vukadina i HDZ 1990!

Veliki prostor predvorja Osnovne škole „Fra Lovro Karaula“ u Vidošima bio je premalen za sve zainteresirane žitelje vidoškog kraja koji su došli na predstavljanje programa i kandidata HDZ-a 1990.

Predizborni skup u organizaciji Temeljnog ogranka HDZ 1990 Vidoši održan je u nedjelju, 15. rujna 2024. godine, a svoj program rada predstavio je kandidat HDZ-a 1990 i budući gradonačelnik Livna Mate Vukadin.

U svom govoru Mate Vukadin osvrnuo se na sastanak održan u ovoj školi prije nepunih pola godine, kada su mještani i zainteresirani simpatizeri HDZ-a 1990 imali priliku iznositi svakodnevne probleme s kojima se susreću, a koji su ugrađeni u predizborni program ove stranke za predstojeće izbore 6. listopada 2024. godine.

Naglasio je dvije riječi koje su temelj programa i koje se savršeno nadopunjuju, a to su obitelj i budućnost. Obitelj je temelj društva i garancija budućnosti.

Budući gradonačelnik Vukadin zahvalio je okupljenom mnoštvu na dolasku. Istaknuo je da slogan HDZ-a 1990, zajedno i drugačije, sadrži dvije riječi – „zajedno“ koja je često zloupotrebljavana kroz raznorazna „zajedništva“ koja su raselila livanjski kraj, ali i riječ „drugačije“ koja donosi nadu za drugačijim pristupom zajedništvu i vjeru u svjetliju budućnost Livna i livanjskog kraja.

Anton Barać, nositelj liste HDZ-a 1990 za Gradsko vijeće Livna, također je pozdravio nazočne, a posebno domaćine sastanka, kandidate HDZ-a 1990 iz vidoškog kraja Ivanu Miloloža, Mislava Miškovića i Tomislava Brešića.

Predstavljanje predizbornog programa i kandidata HDZ-a 1990 bit će nastavljeno u četvrtak, 19. rujna u Osnovnoj školi u Zabrišću s početkom u 18 sati.