Predizborni skup HDZ-a 1990 u Orguzu

Mještani Orguza i susjednih sela su napunili školski hodnik te dali podršku kandidatu za gradonačelnika – Mati Vukadinu.

Nositelj liste za Gradsko vijeće, Anton Barać u govoru se osvrnuo na političko stanje na lokalnoj razini i pozvao nazočne da iziđu na izbore te po savjesti daju glas mladim ljudima koji će raditi u interesu građana od prvoga do zadnjega dana mandata te objasnio promjene pri preferencijalnom glasovanju.

Nazočnima se obratio i budući gradonačelnik Mate Vukadin, predstavio kandidate za Gradsko vijeće, posebno pozdravio kandidate domaćine.

Predstavio je Program svoga budućeg rada te naglasio kako je program realan, rađen na temelju podataka prikupljenih pri obilasku sela prije početka kampanje i na pozitivnim primjerima gradova koji su određenim mjerama napravili pozitivne promjene u svojim sredinama.

Livno može, mora i zaslužuje bolje naglasio je budući gradonačelnik, a njegovo izlaganje pozdravljeno je snažnim pljeskom.

Nazočne je pozdravio i dr. Nediljko Rimac, federalni ministar zdravstva koji je kratko prezentirao sve što je učinjeno za Livno i županijsku bolnicu za vrijeme njegova mandata u federalnoj vladi, te projekte koje je realizirala vlada HBŽ u kojoj su dva ministra iz HDZ-a 1990.

Doktor Rimac je naglasio kako je tražio da bude zadnji na listi, jer svojom kandidaturom želi pokazati kako vjeruje u mlade ljude i kandidata za gradonačelnika. Nazočne je pozvao da i oni svojim glasom daju priliku mladom, obrazovanim kadru da pokažu da Livno može drugačije i bolje.

Pun hodnik škole u Orguzu najbolji je pokazatelj da Devedesetka sa svojim kandidatom za gradonačelnika ima podršku mještana Orguza i susjednih sela.

Sljedeći predizborni skup održat će se 21. 9. u 18 sati u prostorijama škole u Strupniću. Svi ste pozvani.
Zajedno i drugačije.

HDZ1990 livno