Temeljni ogranak Brina – Žabljak dao snažnu podršku Mati Vukadinu i listi HDZ-a 1990

Nositelj liste za Gradsko vijeće Anton Barać prvi se obratio velikom broju nazočnih. U nekoliko rečenica je objasnio promjene vezane za glasovanje te predstavio listu kandidata za Gradsko vijeće naglasivši kako je riječ o stručnim i spremnim mladim ljudima koji žele ostati, živjeti i graditi naše Livno na dobrobit svih.

Od prvoga dana HDZ 1990 vodi pozitivnu kampanju usmjerenu na svoj program i potencijale kako bi Livno od 6.10. došlo u ruke onih koji će predano raditi cijeli mandat, a ne samo par mjeseci pred izbore.

Gromoglasnim pljeskom nazočni su pozdravili nositelja liste i izlazak za govornicu Mate Vukadina, kandidata za gradonačelnika HDZ-a 1990.

Mate Vukadin je predstavio svoj program koji je rađen studiozno i prilikom obilaska terena gdje se upoznao s problemima s kojima se susreće lokalna zajednica. Naglasio je kako se moramo okrenuti budućnosti te iskoristiti naše prilike i potencijale kako bi Livno bilo grad za mladog čovjeka koji će moći iskoristiti sve svoje potencijale.

Federalni ministar zdravstva dr. Nediljko Rimac u svom je govoru dao jasnu nedvosmislenu podršku budućem gradonačelniku Mati Vukadinu i kandidatima za Gradsko vijeće. Dr. Rimac naglasio je kako HDZ 1990 sudjeluje u svim razinama vlasti te je došlo vrijeme da Devedesetka preuzme vlast i na lokalnoj razini.

Vrijeme je za mlade generacije i nove ljude koji će voditi Grad naglasio je dr. Rimac. HDZ 1990 ima najboljeg kandidata za gradonačelnika, a u starijim kolegama će imati potporu. Pozvao je sve nazočne da daju snagu i vjetar u leđa mladosti koja dolazi.

HDZ1990 livno