Njemački nogometni fanovi na društvenim mrežama ismijavaju svlačionicu na stadionu bh. reprezentacije

Njemačka Facebook stranica koju prati nekoliko stotina tisuća nogometnih fanova šokirana je izgledom svlačionica na Bilinom Polju.

Portal Reprezentacija.ba prenosi ismijavanje njemačkih nogometnih fanova.

“Ovako izgleda svlačionica njemačke reprezentacije na gostovanju na stadionu Bilino Polje u Bosni i Hercegovini!” piše na stranici “Fußball – Tipps und News” uz emotikon koji “plače od smijeha”.

Većina komentatora se slaže s reakcijom, dok neki pišu da sve izgleda klasično i realistično te da treba cijeniti jednostavne stvari u životu.

“Protiv modernog nogometa” rekli bi optimisti, dok bi pesimisti samo pogledali prema bh. vlastodršcima koji su u proteklim desetljećima gotovo ugasili sport.

Izbornik Njemačke, Julian Nagelsmann, na večerašnjoj je press konferenciji odgovorio i na pitanje o stadionu, točnije o tuševima u svlačionicama.

“Radi se o jednom šarmantnom stadionu. Nije tako star, ali nije ništa posebno. No, igramo i na takvim stadionima, ali i na modernijima. Važno mi je da je teren u dobrom stanju, a svlačionice su mi sporedna stvar. Ionako se neću tuširati.”

Bilino polje svlačionica