Bh. glumica bila je velika ljubav Zdravka Čolića: Uvijek će imati dio u mom srcu rezerviran za njega

Bh. glumica Jasna Ornela Bery je tijekom 1970-ih bila u ljubavnoj vezi sa Zdravkom Čolićem, koji je tada bio na početku blistave glazbene karijere. U više navrata govorila je o njihovom odnosu.

 

“Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente i tu su bili ne samo glazbenici već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je samo rezerviran za njega, pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti cijeli život”, rekla je jednom prilikom.

Kao što to obično biva s mladalačkim ljubavima, njihova veza nije dugo trajala. Nakon rata su se sreli u Beogradu.

“Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, poslije toliko godina, uspio je to zadržati. On je dobar čovjek. Ja sam kod njega voljela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje zračiti”, ispričala je.

Dodala je da je to i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku.

“Zdravko će uvijek ostati svačiji i ničiji. Prije svega je dobar čovjek. Posvetio mi je pjesmu ‘Noć mi te duguje'”, otkrila je.

Večernji.ba