Bila je jedna od najljepših glumica, a danas skriva lice od javnosti. Izbjegavaju je i bivši suradnici

Ipak, fotografi Meg Ryan ponekad uhvate u šetnji, a to se dogodilo i nedavno kada je u ožujku prošetala gradom u dugačkom crnom kaputu. Ryan je primijetila fotografe i nasmijala im se, no nije htjela otkriti svoje lice koje je već duže vrijeme tema na društvenim mrežama.

Glumica Meg Ryan (61) bila je omiljeno lice Hollywooda, a otkako je otkrila čari estetskih operacija i u potpunosti promijenila izgled sve se rjeđe pojavljuje u javnosti. Ipak, fotografi je ponekad uhvate u šetnji, a to se dogodilo i nedavno kada je u ožujku prošetala gradom u dugačkom crnom kaputu. Ryan je primijetila fotografe i nasmijala im se, no nije htjela otkriti svoje lice koje je već duže vrijeme tema na društvenim mrežama.

No, osim fanova, o njenom izgledu oglasio se i redatelj James Mangold s kojim je 2001. radila na filmu ‘Kate i Leopold’.
– Previše je napravila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Ryan u koju smo se zaljubili rekao je. Već duže vrijeme ne dobiva velike uloge, a u nekima je samo narator. Od 2020. nema informacija o tome tome da nekom novom projektu.

Meg je 90-tih bila jedna od najpopularnijih glumica, a svjetsku slavu stekla je ulogama u brojnim romantičnim komedijama no otkako se podvrgnula mnogobrojnim estetskim operacijama sve je rjeđe je dobivala uloge, a na kraju se povukla iz javnosti.
Ni u privatnom životu nije imala previše sreće, a od glumca Dennisa Quaida s kojim je bila od 1991. godine razvela se 2001. godine.

S Dennisom je dobila sina Jacka, a godinu dana nakon razvoda potvrdila je vezu s glumcem Russellom Croweom kojeg je 2000. godine upoznala na setu filma “Dokaz života” dok je još bila u braku s bivšim suprugom. Iako se nagađalo da je supruga prevarila s Russellom no glumica ja ta nagađanja opovrgnula i medijima otkrila da je razlog razvoda bila Dennisova nevjera, a njezina veza s Croweom potrajala je samo osam mjeseci.

Meg je nakon propalog braka i veze posvojila kćer Daisy koju gotovo nikada ne pokazuje u javnosti, a nekoliko godina nakon javnosti je predstavila novog odabranika, glazbenika Johna Mellencampom. I dok su svi s nestrpljenjem iščekivali datum vjenčanja, glumica je šokirala obožavatelje odlukom o raskidu zaruka.

Par je zajedno proveo osam godina, a njihova veza je nekoliko puta bila na kušnji zbog njegove nevjere. Glumica i glazbenim romansu su započeli 2010. godine i to nakon što se John rastao od supruge Elaine Irwin. Ljubavnu idilu nakon nešto više od četiri zajedničkih godina prekinula je vijest o njegovoj nevjeri.

Večernji.ba