Bizarna scena snimljena u centru Zagreba: Muškarac na uzici šetao djevojku

Slična situacija zabilježena je prije nekoliko tjedana kada je u suprotnim ulogama Trgom bana Josipa Jelačića prošetala djevojka i to s muškarcem na povodcu

Društvenim mrežama ovih se dana krenula širiti snimka bizarne scene snimljene u centru Zagreba. Naime, na TikToku objavljena je snimka sa Cvjetnog trga gdje je muškarac na uzici prošetao – djevojku.

Inače, ovo nije prvi put da je takva scena snimljena. Slična situacija zabilježena je prije nekoliko tjedana kada je u suprotnim ulogama Trgom bana Josipa Jelačića prošetala djevojka i to s muškarcem na povodcu. I tada je snimka izazvala iznenađenje što na prolaznicima, što korisnicima mreža, a sada se svi ponovno pitaju – što stoji iza toga?

Naime, djevojka odjevena u crni kožni korzet i kratku crvenu suknju ”spustila se” na sve četiri i hodala Bogovićevom ulicom na uzici dok je muškarac uz nju mirno koračao, a u jednom trenutku je i ”zalajala” na slučajnog prolaznika.

U jednom danu snimka objavljena na TikToku prikupila je više tisuća lajkova. ”Samo u Zagrebu”, pisalo je u komentarima. ”Kad sam rekla da volim svoj grad, nisam mislila na ovo”, pisali su drugi.

Podsjetimo, slično je snimljeno i u siječnju 2022. u varaždinskom shopping centru Lumini kada je djevojka na uzici vodila mladića. Otkrilo se kako se radilo o mladom paru, no njihovi motivi i dan danas su ostali nepoznati.

Večernji.ba