Dječak koji je počinio masakr ne pokazuje kajanje: ‘Samo ga zanimaju dvije stvari’

Dječaka zanima samo kada izlazi od tamo i koje su reakcije na njegov čin, a navodno nije tražio nikakav kontakt, čak niti s roditeljima.

Trinaestogodišnji Kosta K., dječak koji je počinio masakr u beogradskoj školi ubivši osam učenika i zaštitara, i dalje ne pokazuje kajanje, piše Blic.

Kako navode, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu.

Dječaka zanima samo kada izlazi od tamo i koje su reakcije na njegov čin, a Blic saznaje kako nije tražio nikakav kontakt, čak niti s roditeljima.

Izvor Blica opisuje kako dječak smatra da je njegov izlazak iz Klinike samo pitanje trenutka, a uvjeren je da će ovih dana na slobodu. Smiren je pa ne dobiva niti sedative.

– Drugo pitanje koje postavlja je kakav je odjek ostavio, kakve su reakcije. Što se događa vani i on očekuje da je popularan. Njegova očekivanja su doslovce da će se okupiti ispod njegovog prozora i skandirati mu, govori izvor.

Blic piše i kako je Kosta imao još 34 metka, no prestao je ubijati jer je osjetio da ostaje bez daha. Tako je, čini se, preživjelu djecu spasio njegov napad panike, nakon kojeg je sam pozvao policiju i rekao što je učinio.

Večernji.ba