Državljanin BiH smrtno stradao u Makarskoj

Na dionici Jadranske magistrale između Ploča i Makarske, iznad Baćinskih jezera u subotu oko 8 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula osoba iz automobila Audi A6 slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao državljanin BiH.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, na vozilo parkirano pokraj ceste naletio je BMW njemačkih “tablica”, očito vozeći brzinom neprilagođenom skliskom kolniku.

Prometna nesreća u Makarskoj - Državljanin BiH smrtno stradao u Makarskoj

Riječ je o lokaciji koju brojni stanovnici donjeg dijela neretvanske doline i Makarskog primorja nazivaju “okuka smrti”.  Stradali bh. državljanin je, kako saznaju s podrčja Gračanice.

Radio je u Sloveniji, a sa suprugom i bebom je krenuo na more. Supruga je ozlijeđena dok je beba na svu sreću bez teških ozljeda.

Očevid na mjestu nesreće obavljali su prometni policajci, na terenu su i radnici cestarske službe, a vozila se propuštaju jednim kolničkim trakom.

U automobilu čiji se vozač sumnjiči da je skrivio nesreću navodno su bile tri osobe koje su sada u Policijskoj postaji Ploče.

Bljesak.info