FOTO Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić? Izbornik Hrvatske novac je uložio u raskošne zgrade

Najuspješniji izbornik Hrvatske u povijesti Zlatko Dalić odlučio je zarađeni novac uložiti u nekretnine. Za svoje investicije odabrao je luksuzne zgrade u Hrvatskoj.

Izbornik Vatrenih vlasnik je luksuznog stana u Ban Centru na Europskom trgu. Radi se o dvosobnom stanu koji se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka s blagovaonom, jedne spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, wc-a, spremišta, prostorije za gospodarstvo te sporednim dijelom-lođom, što je sveukupno 93,54 kvadratnih metara, piše portal Sportlife.

Nova luksuzna zgrada u Splitu još je jedna u niz nekretnina koje posjeduje Dalić. U zgradi Bel Etage se nalaze ukupno 42 stana, a obale ju dijeli tek stotinjak metara.

Dalić je odabrao i stan u Parku kneževa u Zagrebu koji se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, hodnika, WC-a, prostorije za gospodarstvo, tri sobe i dvije kupaonice. Ukupne površine 147,11 metara kvadratnih s pripadajućom lođom.

Za svoju obiteljski dom Zlatko Dalić se odlučio za tzv. naselje Beverly Hills u Varaždinu. Osim toga, vlasnik je elitnog restorana u baroknom gradu pod nazivom The Family.

Na zidovima restorana The Family nalaze se i dresovi legendarnih hrvatskih igrača koje je izbornik skupio.

Večernji.ba

Vrtlarija Šarić Livno