FOTO / Nova MISS BEAUTY ZAGREBA porijeklom je iz Livna

Snovi se doista ponekad ostvaruju, a to je upravo sinoć doživjela Nina Šimunac (18) koja je proglašena za novu Miss Beauty Zagreba.


Novu ljepoticu s medijskih naslovnica koja je školske klupe zamijenila Smaragdnom dvoranom podržale su i izljubile kultna manekenka Ana Sasso i violončelistica Ana Rucner.

Maturantica II ekonomske škole još jučer popodne učila je s prijateljima u razredu, a navečer je zabljesnula kao nova najljepša Zagrepčanka.

Snovi se doista ponekad ostvaruju, a to je upravo sinoć doživjela Nina Šimunac (18) koja je proglašena za novu Miss Beauty Zagreba.

‘Odmalena sam pozirala pred ogledalom u štiklama i svojim ukućanima priređivala revije, tako da je svijet mode bio nekakav san u djetinjstvu, ali nikad ništa dosad nisam pokušavala. Večeras sam se prvi put natjecala i eto pobijedila. Još ne mogu vjerovati jer doista, najiskrenije, nisam se ni nadala ni očekivala pobjedu. Dok sam odijevala haljinu za prvi izlazak, sve su djevojke primijetile da mi se noge tresu. Počelo je s tremom, a završilo trijumfom’, izjavila je Nina Šimunac nakon što je večeras stavila zlatnu krunu Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije 2023. godine.

Podršku u publici imala je od oca i majke, no starija i mlađa sestra nisu bile mogućnosti nazočiti, kao ni prijatelji iz razreda s kojima će uskoro na maturalni ples kao prava okrunjena ljepotica.

Ipak, zasad više od zabave, prioritet joj je obrazovanje.

‘Na jesen planiram upisati studij ekonomije, san mi je završiti fakultet jer želim uspjeti u tom području, ali nastavila bih se baviti modelingom, izjavila je mlada Zagrepčanka koja će sudjelovati u finalnom izboru potkraj listopada.

Ovaj već tradicionalni glamurozni izbor ljepote na prestižnoj zagrebačkoj adresi organizirale su Brankica Capan Vučić i Vivian Vučić kao direktorice zagrebačke Direkcije, a na after partyju u hotelu, kako i priliči glamuroznoj manifestaciji, uzvanike su, na opće oduševljenje, počastile vanserijskim šampanjcem s granulama 24karatnog zlata.

U glamuroznoj večeri, tijekom koje su publiku glazbenim nastupima počastili violončelistica Ana Rucner i mladi pjevač Marko Bošnjak, uživali su i mnogobrojni uglednici iz domaćeg javnoga života.

Bila je tamo i rijetko viđena gošća na ovakvim događanjima, bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso sa suprugom Hrvojem Tomasovićem, voditelj Dalibor Petko, umjetnica i poslovna žena Lada Szabo Kajfež, društveni kroničar Neven Ciganović i mnogi drugi.

Voditelji izbora bili su Davor Garić i Mihaela Dragičević, piše Story

Tomislavnews.com doznaje da je djed Nine Šimunac, Tadija (preminuo prošle godine) 60-tih godina prošloga stoljeće doselio u Zagreb iz livanjskog sela Podhuma, gdje je rođen i odrastao.

www.tomislavnews.com

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst "MISS MISS BEAUTY"
Nina Šimunac