FRANKFURT: Sve spremno za subotnje održavanje 5. Livanjske noći u Heusenstammu kod Frankfurta – sve ulaznice odavno rasprodane!

Helga Marelja

Sve je spremno za 5. po redu Livanjska noć u Frankfurtu, zavičajnu zabavu Livnjaka i njihovih prijatelja koja će se održati u subotu, 7. listopada u Martinseehalle u Heusenstammu nedaleko od Frankfurta navodi Fenix-magazin.

Predsjednica Livanjske zajednice Helga Marelja u izjavi za Fenix-magazin je kazala kako je zanimanje za ovu noć i ove godine bilo iznimno veliko, a o čemu svjedoči podatak da su karte rasprodane u vrlo kratkom roku.

Predsjednica Livanjske zajednice Frankfurt Helga Marelja / Foto: Fenix (SIM)
-Očekuje približno tisuću gostiju i uzvanika. Uvijek smo se trudili imati kvalitetan i širok zabavni kao i kulturni spektar izvođača i plesnih skupina. Tako će biti i ovaj put kada nam na zabavu uz ostale stiže grupa Vigor, Band Lexus, DJ Djuro, HKUD “Vatreni opanci”, HKUD “Dinara Livno” i ostali, kaže poduzetna predsjednica pod čijim vodstvom je Livanjska zajednica je još više prepoznata po svom humanitarnom radu.

– Imamo veoma uspješna suradnja sa raznim udruga kako iz Livna tako i naše Herceg-bosanske žušanije i šire. Prvenstveno nastojimo pomoći Udrugi Puž i Crvenom križu s kojima provodimo mnoge kvalitetne humanitarne projekate. Također uspješno podupiremo razna kulturne i sportske manifestacije u našem kraju, ističe predsjednica Marelja.

Za kraj ističe kako je i ove godine poruka Livanjske noći ista kao i ranijih godina: ljubav, druženje, zabava, ples, i nadasve osjećaj da smo ujedinjeni u veselju, ali isto tako i u pomaganju jedni drugima kad je to najpotrebnije.

Fenix-magazin/SIM