Hrvatska pjevačica otkrila kako je smršala 50 kilograma, sve uz pomoć autofagije

Martina ne jede 18 sati dnevno, pa je na ovaj način uspjela izgubit čak 50 kilograma za samo godinu dana

Hrvatska pjevačica Martina Vrbos otkrila je kako je uspjela njena fizička transformacija, odnosno kako je uz pomoć autofagije izgubila čak 50 kilograma.

Prije sedam godina se udala za Bogoljuba Vidakovića i rodila dvoje djece. Nakon duže pauze, Martina se 2021. godine vratila na glazbenu scenu. Pored novih glazbenih ostvarenja, pjevačica je smršavjela do neprepoznatljivosti.

Međutim, pjevačica je tek sada pojasnila kako je smršavila sa 120 na 70 kilograma te otkrila kako je zapravo uspjela smršavjeti čak 50 kilograma, piše Klix.ba.

https://www.instagram.com/martinavrbosofficial/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d3f48087-ea54-4f77-a60e-b9cef86e6a18

Naime, Martina ne jede 18 sati dnevno, pa je na ovaj način uspjela izgubit čak 50 kilograma za samo godinu dana.

“Naglo sam se ugojila iza trudnoće, jer nisam mogla jesti što sam htjela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Stalno sam jela brzu hranu i gazirana pića, a i slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma”, kazala je.

Pjevačica ističe kako ju je težina ometala u svakodnevnom funkcioniranju te se odlučila na, za mnoge, rigorozan režim.

“Sporo sam se kretala, butine su mi se trljale jedna o drugu, a to je ružan osjećaj. Bila sam troma, sve mi je bilo teško raditi. Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršavio, a jeo je sve što je želio. Odlučila sam i ja probati. Svaki dan jedem što hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 sati, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osjećam, imam mnogo više energije”, navela je.

Marina Vrbos osvojila je mnoge izvođenjem pjesme “Hello” od Adele, a nakon dugogodišnje pauze, sceni se vratila 2021. godine.

Večernji.ba