Ivana Knoll izazovno zaplesala u videu, fanovi je kritizirali: ‘Nije to za tebe’

Najpoznatija hrvatska navijačica dobila je čak 185 tisuća lajkova za svoj ples, no većina komentara nije bila pozitivna

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll na Instagramu je objavila video na kojem pleše trbušni ples u vrućoj haljinici, te je pratitelje pitala je li im nedostajao njen ples. Za video je dobila čak 185 tisuća lajkova, no većina komentara nije bila pozitivna.

– Užasno neugodno, Nimalo nam nije falio, Poštuj se malo više, Jako si zgodna, ali ples nije za tebe, Žao mi je, ali zaista ne znaš plesati, nizali su se komentari.

Video možete pogledati OVDJE

Ivana je i prošlog tjedna objavila vidoe na kojem pleše okrenuta leđima prema kameri i na sebi ima uski korzet te je rukama podigla stražnjicu. Ovaj video većinu je njezinih pratitelja oduševio i rekli su joj kako izgleda prekrasno i seksi, a našao se i manji broj onih koji kažu kako je očito da pretjeruje s photoshopom te da fotografije i videa nisu baš realni.

– Volim Ivanu, ali ne razumijem zašto na fotografijama koje objavljuje izgleda toliko drugačije od fotografija koje o objavljuju časopisi – pisalo je u jednom komentaru a jedan od pratitelja je ne ovo dodao kako je ona kraljica photoshopa.

– Jednom sam ju vidjela uživo i moram priznati da joj je lice uživo jednako lijepo kao na fotografijama, ali definitivno uživo ne izgleda tako utegnuto i fit kao na fotografijama. Ne osuđujem je zbog photoshopa, ali mogla bi pripaziti jer toliko je mladih cura prati i uspoređuje se s njom a ovako im šalje krivu sliku – bio je jedan od komentara.

U Sjedinjenim Američkim Državama je dobila i radnu vizu krajem prošle godine i tamo već neko vrijeme gradi karijeru. Gdje god da dođe, vrijeme provodi na najluđim zabavama pa je tako u Americi viđena i na privatnom tulumu slavnog glumca Leonarda di Caprija (48). Oskarovac je organizirao zabavu u jednom restoranu u Miamiju.

Večernji.ba