Izaslanstvo HSP BiH i H-B s Koordinacijskim vijećem za HBŽ u Livnu

Članovi predsjedništva HSP BiH i H-B, predsjednik stranke Zrinko Čuvalo, zastupnik u Skupštini Županije Zapadnohercegovačke i glavni tajnik i logističar stranke Tihomir Zovak održali su drugi po redu službeni sastanak u Livnu s kolegama iz koordinacijskog tima za Hercegbosansku županiju.
.
Imenovano je Koordinacijsko vijeće Hrvatske stranke prava BiH i Herceg-Bosne za Hercegbosansku županiju, odnosno Kanton 10, vijeće sastavljeno od predstavnika koordinacije braniteljskih udruga u HBŽ, Damir Barun umirovljeni branitelj – bojnik, Željko Krišto umirovljeni branitelj – HRVI Domovinskog rata, Velimir Čečura – profesor informatike – branitelj i Frano Klišanin profesor zemljopisa i povijesti.
.
Osim tema koje su aktualne za sve narode u Bosni i Hercegovini, a to su egzistencijalna pitanja, položaju hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini i Hercegbosanskoj županiji, a napose braniteljske populacije i njihovih obitelji, vrijeme Došašća kada se katolici pripremaju za Božić i božićne blagdane i nadu da će Nova 2024. godina donijeti bolje raspoloženje i bolji život svima u HBŽ i Bosni i Hercegovini.
.
Članovi Koordinacijskog tima uz podršku predsjedništva HSP BiH i H-B napraviti će ustrojstvo stranke na teritorijalnom načelu uz osnivanje podružnica na području HBŽ kako bi HSP BiH i H-B spremno dočekao izbore koji se održavaju 2024. godine u Bosni i Hercegovini.
.
Izraženo je obostrano zadovoljstvo sastankom uz razmjenu poklona povodom nadolazećih blagdana za članove, simpatizere i prijatelje kolega iz Koordinacijskog vijeća.
.
S poštovanjem,
Glavni tajnik HSP BiH i H-B
dipl.oec. Tihomir Zovak
.