Izjava Zlatka Dalića oduševit će hrvatske navijače: Imamo jasan cilj, to trebamo ponovno napraviti

Vatreni su u prošlom izdanju izgubili od Španjolske tek nakon izvođenja jedanaesteraca poslije uzbudljive utakmice i sjajnog polufinala protiv Nizozemske u Rotterdamu.

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini 1 Lige nacija sa selekcijama Portugala, Poljske i Škotske, odlučio je ždrijeb u Parizu. U četvrtom izdanju UEFA Lige nacija glavna je promjena uvođenje četvrtfinala pa dalje iz skupine idu dvije prvoplasirane momčadi iz skupine.

– Pred nama je jedno veliko natjecanje, naše finale ostaje iza nas, slijedi nam novo dokazivanje. Grupa nije loša, dobili smo jakog Portugala, već drugi put u Ligi nacija. To je za nas jako dobro natjecanje. Uživat ćemo u nogometu, cilj nam je da prođemo kao prve dvije reprezentacije i da uđemo u četvrtfinale. Liga nacija bila nam je ‘rak rana’, treći put smo ušli u finale, to trebamo pokušati ponovno napraviti – prva je reakcija izbornika Zlatka Dalića.

Osim njega, hrvatsku delegacija u Parizu činili su glasnogovornik Tomislav Pacak, predsjednik Marijan Kustić, Tomislav Svetina i Josip Tomaško. Sutra do devet sati ujutro bi se trebala znati točna satnica i raspored utakmica. Vatreni su u prošlom izdanju izgubili od Španjolske tek nakon izvođenja jedanaesteraca poslije uzbudljive utakmice i sjajnog polufinala protiv Nizozemske u Rotterdamu.

Večernji.ba