Jasmina mu je rekla da se neće udati za njega, a on ju je iskasapio

Radovan R. je na smrt nožem izbo Jasminu u njenoj kući u Beogradskoj ulici u Bariču. Zločin je zaprepastio ljude u Koceljevi, naročito u mjestu Svileuva gdje su oboje rođeni.

Njega su mnogi poznavali u ovom kraju pošto je bio funkcioner u općini Koceljeva, a Jasminu L., iako je davno otišla iz sela, udala se u Umku i zaposlila u Beogradu i danas pamte po iskonskoj ljepoti.

Upoznali se u Kliničkom centru u Beogradu
Radovan i Jasmina su započeli romansu u vrijeme kada je njegova supruga operirana i hospitalizirana u Kliničkom centru u Beogradu. Jasmina je tamo radila kao servirka u kuhinji i našla se da pomogne s obzirom da su porijeklom iz istog sela.

U noći ubojstva Radovan se zaputio kod Jasmine nakon što mu je u telefonskom razgovoru tog dana rekla da neće doći kod njega u Šabac.

Merdevinama koje je ponio od kuće se popeo na terasu s prednje strane kuće i ušao kroz otvorena balkonska vrata. Jasminu je zatekao u hodniku, a onda je za njom krenuo do dnevne sobe gdje su počeli da se svađaju. Kada mu je rekla da se neće udati za njega on je potegao nož koji je ponio sa sobom.

Branila se dok je imala snage

Na tijelu nesretne žene obdukcijom su utvrđene rane, oguljotine, posjekotine i podljevi na vratu, nadlaktici, lijevoj butini, desnoj potkoljenici i rukama.

Branila se dok je imala snage, sve dok joj nož od 24 centimetra nije zario duboko u srce. Od ovog smrtonosnog uboda je iskrvarila i preminula.

Radovan se poslije zločina vratio u Koceljevu, a potom krenuo u Šabac i usput pozvao telefonom zeta kojem je rekao da je ubio Jasminu i da će se ubiti na mostu na Savi.

Tamo ga je zatekla policijska patrola kako razgovara telefonom, a u trenutku kada je primijetio policajce zakoračio je preko ograde mosta navodno da bi skočio u rijeku u koju bacio mobilni telefon. Policajci su mu prišli i stavili lisice.