Jedna osoba smrtno stradala na Novoj gradskoj magistrali u Mostaru

Jedna je osoba smrtno stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se nešto prije 22 sata dogodila na Novoj gradskoj magistrali u naselju Donja Mahala u Mostaru.

U ovoj prometnoj nesreću sudjelovao je osobni automobil Ford (bh. reg. oznaka) čiji vozač je iz, za sada nepoznatih razloga, izgubio nadzor nad upravljačem, udario u tri stupa ulične rasvjete, da bi se potom prevrnuo na krov i klizio 20-30 metara.

Prema riječima očevidaca, vozač je ovom prilikom ispao iz automobila.

Na mjesto događaja izašli djelatnici Hitne pomoći, pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar, te službenici Policijske uprave Mostar koji su uradili očevid uz prisustvo dežurnog tužitelja.

Kako je za Hercegovina.info potvrđeno iz Tužiteljstva Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ) vozač D.C. (1987.) je podlegao od zadobivenih ozljeda. Također, prema naredbi dežurnog tužitelja, bit će obavljena obdukcija tijela smrtno stradale osobe. Osim toga, automobil je prebačen u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti izvršena vještačenja.

Ovaj dio magistrale, od semafora u Donjoj Mahali u smjeru juga je bio u potpunosti zatvoren za promet do ponoći kada je prometovanje normalizirano.

Iz smjera Rodoča prema gradu promet se odvijao jednom kolničkom trakom do uklanjanja dijelova automobila s ceste i kamenja, te sklanjanja vozila službi koje su izašle na intervenciju.

Prometna nesreća

Hercegovina.info