Jelena Leko u videu otkrila da je trudna s hercegovačkim poduzetnikom

Jelena i Josip vjenčali su se u lipnju prošle godine, a zaljubljena mladenka, ali i njeni gosti tijekom vjenčanja dijelili su nekoliko fotografija i videa pa smo gotovo u stvarnom vremenu pratili njihov savršeni dan

Mlađa sestra Jerka Leke, Jelena Leko, objavila je s pratiteljima na Instagramu sretne vijesti o trudnoći s hercegovačkim poduzetnikom Josipom za kojeg se udala prošle godine.

“Jedva te čekam upoznati, dječače”, napisala je Jelena uz video koji je objavila. U njemu je tako Jelena otkrila i da čekaju sina.

Inače, Jelena se nedavno vratila iz Dubaija kako bi započela život u Hrvatskoj.

“Sada sam se već naviknula na život u Hrvatskoj jer sam uvijek u nekom pokretu i okružena s mnogo ljudi pa niti ne stignem razmišljati o Dubaiju. Tek ponekad kada ugledam na Instagramu fotografije prijateljica koje su ostale tamo pa me pomalo uhvati nostalgija, ali najviše zbog njih”, rekla je za jednom prilikom RTL.

Jelena i Josip vjenčali su se u lipnju prošle godine, a zaljubljena mladenka, ali i njeni gosti tijekom vjenčanja dijelili su nekoliko fotografija i videa pa smo mogli vidjeti gotovo u stvarnom vremenu kako je Jelena za svoj važan dan obukla vjenčanicu kojom je istaknula dekolte, ali i duge noge zbog visokog proreza.

Na nogama je nosila Jimmy Choo satenske bijele sandale s perlicama na sebi koje su dio vjenčane kolekcije, kojima je cijena tada bila 1595 eura. Mladenci su svadbu organizirali u jednoj konobi u Tučepima gdje su okupili rodbinu i prijatelje.

Detalje o svom suprugu Jelena tada nije htjela otkrivati, no ponešto zarukama je ipak rekla.

“Zaruke su bile skroz neočekivane, sve se odvilo jako brzo, ali od prvog dana sam znala da je on taj. Nisu bile u Hrvatskoj. Bila je divna večer s predivnim pogledom na grad i prsten na mojoj ruci”, otkrila je za RTL Jelena i dodala čime ju je osvojio:

“Muškarac treba imati sve ono što ima upravo moj partner. Veliko srce, hrabrost, vjeru u Boga i podršku. Treba imati svoje vlastite ciljeve i snove kako bi lakše razumio i ženu koja je ambiciozna i teži istomu. Činjenica je da danas svi nosimo u sebi neke vrste tuge i gubitka te skrivamo te emocije u sebi zato trebamo pronaći nekoga tko će otvoriti tu kutije”, rekla je tom prilikom.

Večernji.ba