Livno: Radionica o biciklizmu u turizmu okupila zaljubljenike u biciklizam

U sklopu provedbe projekta “Biciklom kroz Livno” u srijedu je u prostorijama Linnovate Business Parka u Livnu održana radionica o biciklizmu u turizmu.

Radionica je osmišljena kao finalni događaj kako bi okupila zaljubljenike u biciklizam, od početnika do iskusnih vozača, te pružila platformu za razmjenu iskustava, učenje novih tehnika i proširenje znanja o biciklizmu, kazao je direktor Linnovate  Business Parka Nikola Periša.

Pored radionice održana je promotivna biciklistička vožnja na relaciji Livno – Crna Stina – Livno.

– Iznimno smo zadovoljni i sretni što projekt “Biciklom kroz Livno” privodimo kraju, ili bolje rečeno što smo njime započeli jednu kvalitetnu i održivu ideju za unaprjeđenje sadržaja za bicikliste i turiste koji posjećuju naš grad. Na radionici smo se upoznali koje su glavne karakteristike cikloturista, biciklista i što im je sve potrebno u jednoj destinaciji za kvalitetan boravak – istaknuo je Periša.

Podsjetio je kako do sada na području Livna nisu postojale označene biciklističke staze, a zahvaljujući ovome projektu sada imaju četiri označene s preko 100 kilometara biciklističke staze.

– Vjerujemo kako je ovaj projekt savršena polazna točka za daljnji razvitak turističke i biciklističke ponude Grada Livna – naglasio je Periša. (fena)