Majka troje djece oduzela nevinost tinejdžeru, sud je poslao u zatvor: ‘Nije znao što radi, ti si ga iskvarila!‘

Majka troje djece, koja je imala seksualne odnose s tinejdžerom, školarcem, na svojem kauču, osuđena je na tri godine zatvora, javlja Daily mail, a prenosi Jutarnji list.

Rachel Geraghty (41) iz Allentona u Derbyju imala je spolne odnose s dječakom u dvije prilike, kada je on imao 13 ili 14 godina. Dječaku je oduzela nevinost nakon što ga je pozvala u svoju spavaću sobu pod izgovorom da će zajedno gledati film.

Zatim, dva tjedna kasnije, pozvala ga je na čaj, a tom su prilikom imali odnose na kauču. Tada im je u sobu upao njezin četverogodišnji sin, a maloljetnik je nabrzinu navukao hlače.

Nakon što je priznala krivnju, Geraghty je jučer osuđena na tri godine zatvora te je upisana u registar seksualnih prijestupnika. Tamo će njezino ime biti 10 godina.

– On je bio dijete i bio je ranjiv, a ti si odrasla osoba, rekao joj je sudac Robert Egbuna.

Geraghty je najprije pozvala dječaka u svoju spavaću sobu da zajedno pogledaju film, a zatim ga je počela dirati po vratu i masirati ‘na seksualni način‘. Zamolila ga je da se popne na nju, a zatim ga navela na seks. Dječak je rekao da se pritom osjećao kao da mora to učiniti.

– Po njegovim riječima, on nije znao što radi, a ti si ga iskvarila. Tijekom seksa si stavila svoje grudi na njegovo lice, rekao je sudac.

Nakon svega je rekla dječaku da nikome ne smije o tome pričati. No dva tjedna kasnije ga je opet pozvala k sebi na čaj, a tada su opet imali spolni odnos na njezinom kauču.

Oba incidenta su se dogodila kada je dječak imao 13 ili 14 godina, a Geraghty je tada bila u dvadesetima. Tinejdžer je naposlijetku rekao majci što se dogodilo, a Geryghty svojem socijalnom radniku, koji joj je rekao da se mora javiti policiji. Nakon toga je uhićena.

No prilikom razgovora s policijom, sugerirala je da je dječak bio taj koji je sve inicirao.

Prilikom izricanja presude, sudac je istaknuo da je žrtva kao posljedicu ovoga imala probleme u vezama, ali i probleme s mentalnim zdravljem, piše Daily mail, a prenosi Jutarnji list.