Marijana Mikulić zahvalila izborniku Daliću: Ne možete ni zamisliti koliko ste usrećili naše dečke

Glumica je bila na petom po redu Mladifest Hrvatska koji se održao u Sisku gdje je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije svjedočio o svojoj vjeri

U Sisku je održan 5. Mladifest Hrvatska na kojem je sudjelovao i izbornik hvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Na ovom susretu koji je osmišljen po uzoru na susret mladih vjernika u Međugorju, bila je i glumica Marijana Mikulić sa svojim sinovima koji su bili neopisivo sretni što im se pružila prilika da se fotografiraju sa izbornikom Daliće te od njega dobiju autogram.

https://www.instagram.com/maremikulic/

– Vjera, obitelj, ljubav prema domovini. Zlatko Dalić, ne možeš zamisliti koliko si usrećio naše dečke. A ova mama je tako sretna da su imali priliku čuti nekoga tko im je uzor kako govori o ovim vrijednostima koje im nastojimo usaditi. Nekoga tko je u njihovim očima tako velik, a tako skroman i ponizan. Hvala ti – napisala je glumica i objavila fotografiju svojih sinova sa Zlatkom Dalićem. S njezinim riječima o Zlatku Daliću složili su se i njezini brojni pratitelji koji su ispod njezine objave napisali:

– Koje dobro ovaj čovjek radi u Hrvatskoj i za Hrvatsku, možda ni sam nije svjestan…al bolje da je tako, možemo svi samo učiti od njega. Divno. Ništa manje od izbornika nisam ni očekivala. Tako velik, a tako skroman. Daj nam Bože više takvih. Predivan čovjek, tako skroman a velik.

Na petom Mladifest Hrvatska govorio je i Zlatko Dalić te je, kako prenosi Sisak.info iskreno i srcem progovorio o svom djetinjstvu, nogometnoj reprezentaciji, vjeri i ljubavi prema domovini koja ih drži zajedno te molitvi krunice koja mu daje snagu.

– Dragi mladi morate vjerovati, biti uporni, čvrsti u svojim nakanama jer uvijek se dobro dobrima vrati. Kada dođu teški trenuci i prepreke najlakše je odustati, borite se i tražite svoj put. Dragi Bog će biti uvijek uz nas – kazao je Dalić.

Večernjio.ba