Modrić se otišao liječiti u Srbiju, a sada kaže: Poslušao sam prijatelje i napravio nešto drugačije

– Pokušao sam učiniti nešto drugačije po savjetu nekih prijatelja i vratio sam se ranije nego što sam mislio. Važno je da se osjećam dobro. Htio sam biti tu i evo me.

Manchester City i Real Madrid sutra igraju uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka. Sve je otvoreno budući da je prvi susret završio 1:1. Susret je najavio kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

– Puno govore sve titule koje smo osvojili, ali i trud i svakodnevno ponašanje, bez obzira na rezultat i pobjedu ili ne. Bitno je i ono što radimo i ponašanje kada ne pobijedimo. Ali titule su nešto zbog koje osjećamo ponos, također i način da to postignemo. To je za diviti se – rekao je Modrić i dodao:

– Igrali smo već ovakve utakmice puno puta i ono što vidim kod svojih suigrača i kod trenera je samopouzdanje, smirenost i puna vjera u naš karakter i naše kvalitete. Igrat ćemo sjajnu utakmicu da pokušamo doći do finala, što bi bilo sjajno.

Osvrnuo se na prvu utakmicu.

– Znali smo da ova utakmica neće biti odlučena u prvoj utakmici. Nismo dobro počeli, ali onda smo imali svoj trenutak. U dobroj smo formi i mislim da imamo šanse 50:50. Odlučit će mali detalji jer mi smo dvije sjajne momčadi s vrhunskim igračima.

Modrić se brzo oporavio od ozljede prepone, a pisalo se da je bio u Srbiji kod poznate liječnice Marijane.

– Moje fizičko stanje i zdravlje jako su mi važni i kad sam se ozlijedio, htio sam učiniti sve što je moguće da igram ove utakmice. Još se sjećam 2015., kad sam se ozlijedio prije susreta protiv Atlética i Juventusa. Nisam želio da mi se to opet dogodi. Pokušao sam učiniti nešto drugačije po savjetu nekih prijatelja i vratio sam se ranije nego što sam mislio. Važno je da se osjećam dobro. Htio sam biti tu i evo me.

Večernji.ba